جایگاه ISI در میان محققان ایرانی
بازدید : 236 | سه شنبه 14 اسفند 1397 - 16:43
avaseo
ارسالی ها : 30
عضویت : 17 /10 /1397
جایگاه ISI در میان محققان ایرانی

در چند سال گذشته ارائه مقاله در مجلات انتشار یافته با نمایه های جهانی نظیر ISI مورد توجه اساتید ایرانی نیز قرار گرفته است، تا آنجا که کشور ایران حایز رتبه 1 علمی جهان در رشد ارائه مقالات ISI در طی بیست سال اخیر شده است. طبق بخش نامه وزارت علوم نتیجه فعالیت‌های پژوهشی که به صورت مقاله‌های علمی چاپ می‌شوند بر اساس WOS (یا JCR) بودن یا ISI Listed بودن یا ISC بودن دارای امتیازات جداگانه هستند. یکی از دلایل این توجه ایرانیان، حمایت وزارت علوم از مقالات ISI است.
از آن جا که تنها ملاک ارزشیابی تحقیقات انجام شده مقاله مستخرج از تحقیق است، در ایران حاصل تمامی تحقیقات باید به صورت مقاله چاپ شود و در واقع ملاک ارزشیابی خود مقاله نیز نیست بلکه مجله‌ای است که آن را چاپ می‌ کند. تحقیقی ارزشمند است که مقاله مستخرج از آن در مجله‌ای ISI چاپ شود. زیرا همانطور که گفته شد مقالات، نمایشگر و عصاره مطالب عمیق و البته مفصل است که ارائه آن سهولت بخش ارزیابی تحقیقات و پژوهش هاست.

چاپ مقاله تضمینی چاپ مقاله تضمینی jcr چاپ مقاله jcr

ارسال پیام نقل قول تشکر گزارش

mahsa733
ارسالی ها : 71
عضویت : 25 /2 /1398
محل زندگی : تهران
وضعیت یاهو :
تشکر شده : 1
1 RE جایگاه ISI در میان محققان ایرانی
سه شنبه 07 خرداد 1398 - 11:30

ترکیبات چای ترش

چای ترش عمدتا دارای سه نوع کاسبرگ، است: سبز، قرمز و قرمز تیره است. کاسبرگ قرمز بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد و با آنتوسایانین غلظت آن مشخص می شود.

دلفینیدین 3-سمبوبیوسید Sambubioside و سایانیدین 3-سمبوبیوسید، آنتوسیانین اصلی هستند

تعدادی از ترکیبات نیز از چای ترش جدا شده اند از جمله فلاونوئیدها، آنتوسایانیدین ها، تریترینوئید، استروئید ها و آلکالوئیدها. محتویات غذای بخش های مختلف چای ترش در هر 100 گرم به وضوح در جدول 1 بیان شده است.

خواص دارویی چای ترش؟

احتمالا موثر برای

1-فشار خون بالا.

بیشتر تحقیقات اولیه نشان می دهد که مصرف چای هبیسکوس برای 2-6 هفته کاهش فشار خون را در افرادی که فشار خون طبیعی یا کمی دارند مشاهده می شود برخی تحقیقات اولیه نشان می دهد که مصرف چای هیبیسكوز ممكن است به همان اندازه كاپتوپریل داروهای تجویزی موثر باشد و از داروهای هیدروكلروتیازید برای كاهش فشار خون در افرادی كه دارای فشار خون بالا هستند موثر باشد.

شواهد کافی برای

2-کاهش سطح کلسترول غیرطبیعی.

برخی تحقیقات اولیه نشان می دهد که نوشیدن چای ترش یا مصرف عصاره چای ترش می تواند سطح کلسترول و سایر چربی های خون را در افراد مبتلا به اختلالات متابولیکی مانند دیابت کاهش دهد. با این حال، تحقیقات دیگر نشان می دهد که چای ترش سطح کلسترول را در افرادی که کلسترول بالا دارند بهبود نمی بخشد.

3-عفونت مثانه (عفونت ادراری).

تحقیقات اولیه نشان داده است افرادی که دارای کاتترهای ادراری ( سوند ادراری )هستند و چای ترش مصرف می کننداحتمال ابتلا به عفونت ادراری 36 درصد نسبت به افرادی که چای ترش ننوشیدن کمتر است.

4-کاهش وزن.

تحقیقات اولیه نشان می دهد که مصرف یک محصول حاوی گل شاه پسند و چای ترش ممکن است به اضافه وزن کمک کند و زنان احساس گرسنگی کنند

5-سرماخوردگی

6-یبوست.

هشدارها و هشدارهای ویژه:

بارداری و شیردهی:

چای ترش احتمالا امن نیست است وقتی بصورت دارو مصرف شود عوارض جانبی چای ترش غیر معمول است، ممکن است شامل تخریب معده به طور موقت یا درد، گاز، یبوست، حالت تهوع، ادرار دردناک، سردرد، زنگ زدن در گوش باشد.

دیابت:

چای ترش ممکن است سطح قند خون را کاهش دهد. دوز داروهای دیابتی شما ممکن است نیاز به بازنگری داشته باشد و شما نیاز به مراقبت های بهداشتی داشته باشید.

فشار خون پایین:

چای ترش ممکن است فشار خون را کاهش دهد. در تئوری، مصرف چای ترش ممکن است فشار خون افراد با فشار خون پایین را کم کند.

برای اطلاعات بیشتر در مورد خواص چای ترش چیست کلیک کنید

مطالب مرتبط:

آشنایی با گیاهان دارویی

اسطوخودوس چیست و چه خواصی دارد

مزایای چای بابونه چیست

خواص دارویی آویشن

سنبل کوهی یا سنبل الطیب

طب سوزنی چیست ؟

تاریخچه طب سوزنی

گرفتگی عضلات چیست

خواص دارویی کاکوتی چیست

طب گیاهی چیست

وب کاربر ارسال پیام نقل قول تشکر گزارش



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.
پرش به انجمن :